Om oss

Ryfylke bakeri & konditori er et sertifisert håndverksbakeri på Jørpeland i Strand kommune. Alt vi baker er laget for hånd etter stolte tradisjoner. Vi lager alt av baker- og konditorvarer, og har en cateringavdeling som lager mye påsmurt. Vi lager også koldtbord, tapas og middager på bestilling. I 2020 fikk bedriften merkevareprisen i Ryfylke, og høsten 2021 ble bedriften kåret til Årets Bakeri i Norge.

Vi har en kafé på Jørpeland, og en kafé på Tau.

Ryfylke bakeri

Vi er totalt 20 ansatte, ledet av daglig leder Gunvor Fiskå. Hun er utdannet baker og konditormester, og har deltatt i flere konkurranser. Hun ble nr. 2 i konkurransen «årets kake» to år på rad, i 2012 og 2013. Flere lærlinger som har jobbet på bakeriet har også hevdet seg bra i konkurranser. Sist var Sunniva Nergård Myhre som ble nr. 3 i «ung konditor» i 2014. Sunniva vant også både publikumspris og 1. plass i Rogalandsmesterskapet for unge konditorer i 2015.