Catering

 

Vi lager smørbrød, koltbord med tapas og middag til alle anledninger for selskap, bryllup, barnedåp, fødselsdager og begravelser.

Vil du ha servering? Send oss ein mail .

Vi leverer også gjerne full pakke for møtemat dersom du trenger det.

 

Smørbrød

Vi lager smørbrød på spiralloff, og smører med reker, røykelaks med eggerøre, karbonader med løk, røkt skinke med eggerøre, svinestek med surkål og roastbiff med løk. Dersom du ønsker, kan vi bruke annet pålegg, eller grovt brød etter ditt ønske.

 

 

Koltbord

Vår standard er:

 

  • Håndpillede reker med egg
  • Røykelaks fra Mikals laks med eggerøre
  • Kyllingbryst
  • Roastbiff
  • Karbonader med løk
  • Svinestek med surkål
  • Wirginiaham
  • Hjemmelaget salater; potetsalat, waldorfsalat og rekesalat
  • Vårt eget brød og smør

 

Gi oss gjerne beskjed dersom du har noen andre ønsker.

 

Lunchbord er en litt forenklet utgave av koltbord, og passer til færre personer, eller derom en ikke vil ha mye restemat. Lunchbordet består av håndpillede reker, røykelaks, kyllingfilet, karbonader en valgfri pålegg ( roastbiff, røkt skinke, svinestek, ) og 2 valgfrie salater ( potetsalat, waldorfsalat, rekesalat, remulade, pastasalat) brød og smør.

 

 

Middag

Vi leverer middager på bestilling. Tradisjonell selskapsmat er populert som aldri før, og surstek av okse er bestselgeren til konfirmasjoner. – Og vi hjelper deg gjerne med desserten også, dersom du ønsker det!

 

 

Tapas

Standard Tapas 290,-

  • Tapasboller
  • Asparges med spekeskinke
  • Lefse med philadelfiaost og røykelaks
  • Scampi
  • Gresk tomatsalat
  • Ovnstekte poteter
  • Blomkålsalat/ brokkolisalat med bacon
  • Tapaspølser
  • Kyllingklubber
  • Pesto, foccacia og smør

Tapas fra Ryfylke 420,-

Her bruker vi fortrinnsvis bare råvarer fra Ryfylke, så utvalget kan variere i hht sesong.

  • Tapasboller av Anguskjøtt fra Rennesøy
  • Røykelaksbruchetta
  • Suldalskinke surret i lefse fra Ryfylke
  • Miniburger av Angus
  • Vaktelegg fra Tau
  • Salat med varmrøkt laks fra Mikal, og tomater fra Hanasand
  • Tomatsalat med utvalgte tomater fra Ryfylke og fetaost
  • Fylte egg fra lokale egg
  • Ramsløkpesto
  • Saltbakte poteter
  • Salat me sesongens utvalg
  • Balsamicobakt rødløk
  • Brød fra vårt bakeri

 

Kombo koltbord og tapas 320,-

  • Pillede Reker med egg
  • Røkt laks med eggerøre
  • Varmrøkt laks
  • Roastbiff med løk
  • Potetsalat
  • Pastasalat med kylling og tomatpesto
  • Hjertesalat med kylling og juanitatomater
  • Tapasboller i salsa
  • Baconsurret dadler
  • Kyllingbryst med grønnsaker i karrisaus
  • Honningmelon med spekeskinke
  • Foccacia, grovt brød, smør og pesto