Bilder av kaker finner du under Kaker – konfirmasjon
Hos oss kan du velge om du ønsker middag, eller om du ønsker en komplett meny for dagen. Vi kan tilby forrett, hovedrett og dessert om ønskelig. Her er noe av vårt utvalg, ta gjerne kontakt om det er andre ønsker, vi fikser det meste.
Forretter 85,- per pers
- Kyllingspyd med salat
- Fiskesuppe
- Varmrøkt laks med juanitatomater
- Chillimarinerte scampi på frisk salat
- Rekecoctail
Hovedretter
- Sursteik med sesongens grønnsaker, waldorfsalat, saus og potet 325,-
- Oksestek med ertestuing og sesongens grønnsaker, saus og potet 290,-
- Baconsurret svinefilet med gulrotpure, asparges løk og champinong. Sjysaus 290,-
- Helstekt indrefilet av okse med gulrotpure, ovnsbakte rotgrønnsaker og timianbakte småpoteter 390,-
- Kyllingbryst med sauterte grønnsaker, baconsurret asparges, kremet kyllingsaus, bakte småpoteter 270,-
Mot et tillegg på 25,- per person kan du få:
- Fløtegratinerte poteter
- Hasselbackpoteter
Desserter 85,- per pers
- Hjemmelaget karamellpudding
- Sjokolademousse
- Dronning Maud fromasj
- Sitronfromasj
- Pannacotta
Assorterte smørbrød kr 45,- per stk
Koltbord standard 340,- per pers
- Reker med egg
- Røykelaks med eggerøre
- Svinebog med surkål
- Karbonader med løk
- Roastbiff
- Røykt skinke
- Skåret kyllingbryst
- Hjemmelaget potetsalat, waldorfsalat, rekesalat
- Brød og smør.
Tapas standard 350,- per pers
- Tapasboller
- Tapaspølser
- Kyllingklubber
- Asparges med spekeskinke og parmesan
- Hjemmelaget lefse med philadelphiaost og røykelaks
- Marinerte scampi
- Brokkolisalat med eple, tørket frukt og granateple
- Ovnsbakte poteter
- Foccacia
- Aioli
Kombo koltbord og tapas 370,- per pers
- Reker med egg
- Røkt laks med eggerøre
- Roastbiff med potetsalat og brun løk
- Pastasalat med tomatpesto
- Tapasboller
- Kyllingklubber
- Lefse med spekeskinke
- Lefse med røykelaks
- Potetsalat
- Foccacia og brød
- Aioli
Tilleggsmeny tapas
Dersom du ønsker noe i tillegg til koltbordet eller tapasen, så kan vi foreslå. Prisen gjelder per person (min 10 pers)
- Baconsurret dadler 40,-
- Brokkolisalat med eple,tørket frukt og granateple 25,-
- Kyllingspyd med peanøttsaus 50,-
- Lefse med spekeskinke og ruccula 35,-
- Tomat og Mozarellasalat 30,-
- Fylt jalapenos med bacon 35,-
- Tapasspyd 40,-
- Quiche (minipai) 50,-
- Spekefat 50,-
- Potetsalat med sennepsvinagrett, rødløk, gressløk og granateple 25,-
- Fylt paprika 30,-
- Chilli, koriander og lime marinert scampi 40,-
- Tomatpesto 20,-
- Krydderbakte småpoteter 25,-