Konfirmasjon

Bilder av kaker finner du under Kaker – konfirmasjon

Vi  har lange tradisjoner med å tilby konfirmasjonsmiddag. Vi ønsker gjerne å sette sammen en meny for deg. Nedenfor er noe av det vi kan tilby. Ta gjerne kontakt dersom du ikke finner det du leter etter.

 

Konfirmasjonstilbud

Velg forrett, middag og dessert fra menyen nedenfor til 290,- per pers.

Tilbudet gjelder for bestilling på minimum 20 personer.

 

Forretter 49,- per pers

  • Blomkålsuppe med sprøstekt bacon
  • Melon med spekeskinke
  • Varmrøkt laks med juanitatomater
  • Chillimarinerte scampi på frisk salat

 

Hovedretter

  • Sursteik med  friske grønnsaker og waldorfsalat 230,-
  • Kalvestek med fløtesaus og grønnsaker 270,-
  • Oksestek med ertestuing og grønnsaker 230,-
  • Baconsurret svinefilet med gulrotpure, asparges løk og champinong. Sjysaus 240,-
  • Helstekt indrefilet a okse med selleripure, ovnsbakte grønnsaker og rødvinsaus 270,-
  • Kyllingbryst med sauterte grønnsaker og kremet kyllingsaus 240,-

alle rettene kommer med standard kokte poteter, men mot et tillegg på 20,- per person kan du få:

  • Fløtegratinerte poteter
  • Hasselbackpoteter
  • Ovnsbakte småpoteter

 

 

Desserter 50,- per pers

  • Hjemmelaget karamellpudding
  • Sjokolademousse
  • Dronning Maud fromasj
  • Sitronfromasj

Smørbrød

 

Assorterte smørbrød kr 36,- per stk  

 

Koltbord standard 280,- per pers

Håndpillede reker med egg, røykelaks med eggerøre, svinebog med surkål, karbonader med løk, roastbiff, røykt skinke, skåret kyllingbryst, hjemmelaget potetsalat, waldorfsalat, rekesalat, brød og smør.

 

Tapas standard 290,- per pers

Tapasboller, tapaspølser, kyllingklubber, asparges med prekeskinke og parmesan, bruchetta, wraps med philadelphiaost og røykelaks, marinerte scampi, pai med kylling, gresk tomatsalat, blomkålsalat, ovnsbakte poteter, pesto, focacia og smør.

 

Kombo koltbord og tapas 320,- per pers

Det beste fra både koltbord og tapas. Tradisjon og nyheter i kombinasjon. Her er det noe både til konfirmanten og bestemor.

Håndpillede reker med egg, røkt laks med eggerøre, roastbiff med potetsalat og brun løk, pastasalat med kylling og tomatpesto, tacosalat, hjertesalat med kylling og juanitatomater, tapasboller i salsa, kyllingbryst med ovnsbakte grønnsaker, honningmelon med spekeskinke. Foccacia, grovt brød og smør følger med.