Vi har lange tradisjoner med å levere julemat til juleselskaper og julebord. Alle menyene våre er for minimum 15 personer. Porsjonene er rikelige, og vi bruker gode råvarer. Pinnekjøttet og fenabogen kommer fra slakter Gabbas. Vi leverer maten i varmecontainer direkte til lokalet ditt. Dersom du trenger hjelp til å legge på fat, servering og dekking av bord, gjør vi gjerne det også!
Prisene er inkl 15 % mva
Prisliste for julemat 2017
Pinnekjøtt kr 330,-
Pinnekjøtt, fenabog, kålrotstappe, sjy, poteter.
Juletallerken kr 390,-
Pinnekjøtt/fenabog, ribbe, medister, kålrotstappe, rødkål, saus, poteter.
Ribbe kr 330,-
Svineribbe, rødkål, rosenkål, poteter, saus.
Lutefisk av stokkfisk kr 385,-
Bacon, sennepsaus, poteter, erterstuing.
Spekebord kr 250,-
Fire forskjellige sorter spekemat, flatbrød, rømme, brød.
Sursteik kr 230,-
Serveres med poteter, waldorfsalat og grønnsaker.
Rømmegrøt kr 80,-
Risengrøt voksne kr 65,-
Risengrøt barn (skoleklasser o.l.) kr 35,-
Dessetbuffet 85,- Riskrem med rød saus kr 50,-
Multekrem kr 75,-
Hjemmelaget karamellpudding kr 50,-
Juletapas kr 390,-
Julekoltbord kr 395,-
Tapasen og julekoltbordet kan gjerne mikses med menyen på koltbord og tapas som du finner under siden for catering.
Smørbrød med julepålegg fra kr 42,-
(spekeskinke med eggerøre, ribberull, sylte og diverse)