Julemat

Vi har lange tradisjoner med å levere julemat til juleselskaper og julebord. Alle menyene våre er for minimum 10 personer. Porsjonene er rikelige, og vi bruker gode råvarer. Pinnekjøttet og fenabogen kommer fra slakter Gabbas. Vi leverer maten i varmecontainer direkte til lokalet ditt. Dersom du trenger hjelp til å legge på fat, servering og dekking av bord, gjør vi gjerne det også!


Prisliste for julemat 2016

 

Pinnekjøtt kr 310,-
Pinnekjøtt, fenabog, kålrotstappe, fett, poteter.


Juletallerken kr 340,-
Pinnekjøtt/fenabog, ribbe, medister, kålrotstappe, rødkål, saus, poteter.


Ribbe kr 310,-
Svineribbe, rødkål, rosenkål, poteter, saus.


Lutefisk av stokkfisk kr 365,-
Bacon, sennepsaus, poteter, erterstuing.

 

Spekebord kr 220,-
Fire forskjellige sorter spekemat, flatbrød, rømme, brød.

 

Sursteik kr 230,-

Serveres med poteter, waldorfsalat og grønnsaker.

 

Rømmegrøt kr 70,-

 

Risengrøt voksne kr 65,-

Risengrøt barn (skoleklasser o.l.) kr 35,-


Riskrem med rød saus kr 50,-


Multekrem kr 75,-


Hjemmelaget karamellpudding kr 50,-


Juletapas kr 310,-

14518 Ryfylke B&K-01

 

  • Ribbe med svisker og rødkål
  • Kalkunbryst med appelsin
  • Tapasboller
  • Rugbrød med sild
  • Lefse med røykelaks eller gravet laks og sennepsaus
  • Lefse med spekeskinke
  • Asparges med spekeskinke
  • Sylte med rødbeter og sennep
  • Moccarella og tomatsalat
  • Pastasalat med kylling og tomatpesto
  • Foccacia, brød, smør og pesto


Julekoltbord kr 290,-

 

  • Varmrøkt laks med juanitatomater
  • 1 type sild
  • Leverpostei med bacon og sjampinjong
  • Kald ribbe med surkål
  • Sylte med rødbeter
  • Reker med egg
  • Juleskinke
  • Skåret fenalår med eggerøre
  • Waldorfsalat, potetsalat, brød og smør

 

Tapasen og julekoltbordet kan gjerne mikses med menyen på koltbord og tapas som du finner under siden for catering.

 

Smørbrød med julepålegg fra kr 35,-

image